AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle havuza girmek

Kahve falında gelinlikle havuza girmek

Kahve falında gelinlikle havuza girmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, bol rızık sahibi olunacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, yükseleceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında gelinlikle havuza girmek gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz projelerin veya kişilerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında gelinlikle havuza girmek maddi olarak zarar edeceğine, hayatının iplerini eline alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle havuza girmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında boş havuza girmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, bereket ve huzur getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuza girmek istemek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle havuza girmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kıyafetle havuza girmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında soğuk havuza girmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında termal havuza girmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir