AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle havuza girmek

Kahve falında sevdiğinle havuza girmek

Kahve falında sevdiğinle havuza girmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle havuza girmek gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Kahve falında sevdiğinle havuza girmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşla havuza girmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına yorulur.

Kahve falında havuza girmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikle havuza girmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, zahmet veren işlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekle havuza girmek işlerinin günden güne bozulacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine tabir olunur.

Kahve falında havuza kıyafetle girmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, maddi gücünü yitireceğine işarettir.

Kahve falında kirli havuza girmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında termal havuza girmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir