AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetle havuza girmek

Kahve falında kıyafetle havuza girmek

Kahve falında kıyafetle havuza girmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yurtdışına gidileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Kahve falında kıyafetle havuza girmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Kahve falında havuza kıyafetle girmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kıyafetle havuza girmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafetlerle havuza girmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafetlerle havuza atlamak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafetle havuza atlamak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında havuzda kıyafetlerle yüzmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetle havuzda yüzmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpüklü havuza girmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir