AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş havuza girmek

Kahve falında boş havuza girmek

Kahve falında boş havuza girmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında boş havuza girmek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Kahve falında boş havuza girmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında boş havuz temizlemek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, hayırlı bir işe adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş havuza atlamak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş havuza düşmek düşmanlarla beraber oturmaya, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş havuz görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında içi boş havuz görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında boş havuzda yüzmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında havuzu boş görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir