AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek dans etmek

Kahve falında gelinlik giymek dans etmek

Kahve falında gelinlik giymek dans etmek yoksul için zenginliğe, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek dans etmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Kahve falında gelinlik giymek dans etmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle dans etmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyip dans etmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lekeli gelinlik giymek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz gelinlik giymek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında evlendiğini gelinlik giydiğini görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve bilezik takmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir