AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle camiye girmek

Kahve falında biriyle camiye girmek

Kahve falında biriyle camiye girmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle camiye girmek gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Kahve falında cünüp iken camiye girmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında camii ye girmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında camiye ayakkabıyla girmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında eşiyle camiye girmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalettir.

Kahve falında camiye girmek ve namaz kılmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında camiye başı açık girmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılmak için camiye girmek dileklerinin kabul olacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza delalettir.

Kahve falında gelinlikle camiye girmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir