Kahve falında eski sevenini görmek

Kahve falında eski sevenini görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevenini gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Kahve falında eski sevenini görmek başarıları ile konuşulacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle sarılmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sezeryan olduğunu görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğimiz birini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına delalettir.

Kahve falında sevmediği birinin saçını kesmek engellerin aşılacağına, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında beni seven kişiyi görmek bir daha kopmayacağına, zor durumların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek sevmeyi görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği insanları görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir