AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak

Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak

Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak bol rızık elde edeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, dirliğin bozulabileceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına yorulur.

Kahve falında bebek tokatlamak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi tokatlamak bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini tokatlamak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu tokatlamak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tokatlamak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında adam tokatlamak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kızını tokatlamak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir