AnaSayfa / Genel / Kahve falında kravat seçmek

Kahve falında kravat seçmek

Kahve falında kravat seçmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işarettir.

Kahve falında kravat seçmek gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kravat seçmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kravat görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında lacivert kravat takmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine kravat almak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında birine kravat bağlamak her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında gömlek kravat almak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine kravat vermek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kravat taktığını görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir