AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik görüp giyememek

Kahve falında gelinlik görüp giyememek

Kahve falında gelinlik görüp giyememek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik görüp giyememek gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Kahve falında gelinlik görüp giymemek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, yoğun stres altında kalacağına delalettir.

Kahve falında gelinlikle görülmek kötü gününü de paylaşacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik görüp giyememek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik görüp ağlamak gerçek dostluklarına odaklanacağına, ayrılanların kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak eğlenceli ortamlara gireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini görüp sarılmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin öldüğünü görüp ağlamak kazançlı işlere girileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görünmez birini görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir