AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymiş gelin görmek

Kahve falında gelinlik giymiş gelin görmek

Kahve falında gelinlik giymiş gelin görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kendisine olan güvenin artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymiş gelin gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Kahve falında gelin yada gelinlik görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin gelinlik görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymiş gelin görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymeden gelin olmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, kendi bildiğini okuyacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik ve gelin görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin olmak ve gelinlik giymek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve gelin görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, saygınlık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gelinini gelinlikle görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir