AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinini gelinlikle görmek

Kahve falında gelinini gelinlikle görmek

Kahve falında gelinini gelinlikle görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, darlığa düşeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinini gelinlikle gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında gelinlik giymiş gelin görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gelin ve gelinlik görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, aksiliklerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gelinlikli gelin görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve gelin görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine yorulur.

Kahve falında gelini gelinlikle görmek hastalığının düzeleceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin olmak gelinlik giymek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulur.

Kahve falında gelin yada gelinlik görmek aniden evlilik kararı alacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir