AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah masasından kalkmak

Kahve falında nikah masasından kalkmak

Kahve falında nikah masasından kalkmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında nikah masasından kalkmak gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Kahve falında nikah masasından kalkmak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ameliyat masasından kalkmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine işarettir.

Kahve falında çamura düşmek ve kalkmak yeni şeyler keşfedeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yataktan kalkmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden kalkmak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Kahve falında atla şaha kalkmak eskisinden de iyi olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulur.

Kahve falında koltuktan kalkmak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düştüğün yerden kalkmak sorunsuz geçeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir