AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda ayakkabısız yürümek

Kahve falında karda ayakkabısız yürümek

Kahve falında karda ayakkabısız yürümek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karda ayakkabısız yürümek gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Kahve falında ayakkabısız karda yürümek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalettir.

Kahve falında karda ayakkabısız yürümek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında gece karda yürümek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle karda yürümek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karda yürümek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle karda yürümek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına inanılır.

Kahve falında karda gelinlikle yürümek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında karda çorapla yürümek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir