AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle karda yürümek

Kahve falında sevgilisiyle karda yürümek

Kahve falında sevgilisiyle karda yürümek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, geçimi zorluklarla kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle karda yürümek gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle karda yürümek hayatındaki fırtınaların durulacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle karda yürümek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda sevgiliyle yürümek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzlu karda yürümek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz karda yürümek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kardan yürümek dertlerin başlayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle karda yürümek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle karda yürümek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir