AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kazası geçirmek

Kahve falında araba kazası geçirmek

Kahve falında araba kazası geçirmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, haneden birinin ayrılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba kazası geçirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında araba kazası geçirdiğini görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında araba kazası geçirmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına inanılır.

Kahve falında yakının trafik kazası geçirdiğini görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin trafik kazası geçirdiğini görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında trafik kazası geçirmek ve yaralanmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak bulunduğu mevkide yükseleceğine, dualarına karşılık alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçiren birini görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, onlar sayesinde kalkınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir