AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazası geçiren birini görmek

Kahve falında trafik kazası geçiren birini görmek

Kahve falında trafik kazası geçiren birini görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçiren birini gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin trafik kazası geçirdiğini görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında trafik kazası geçirmek ve ölmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında babasının trafik kazası geçirdiğini görmek olaylı günler geçireceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek nazara geleceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yakının trafik kazası geçirdiğini görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok üst mevkilere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir