AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, hataların düzeltileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Kahve falında bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin trafik kazası geçirdiğini görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçirdiğini görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında trafik kazası geçirmek ve ölmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalettir.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında trafik kazası geçirmek şöhret elde edeceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir