AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kazası geçirdiğini görmek

Kahve falında araba kazası geçirdiğini görmek

Kahve falında araba kazası geçirdiğini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında araba kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmek isteyebilir veya iş hayatınızın yönünü ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bambaşka amaçlar uğruna bir kenara bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında araba kazası geçirmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında araba kazası geçirdiğini görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçirip ölmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının trafik kazası geçirdiğini görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında iş kazası geçirmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir