AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine alamet eder.

Kahve falında yakının trafik kazası geçirdiğini görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın trafik kazası geçirdiğini görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir