AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik gibi elbise giymek

Kahve falında gelinlik gibi elbise giymek

Kahve falında gelinlik gibi elbise giymek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, önemli atılımlar yapacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik gibi elbise giymek gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik gibi beyaz elbise giymek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik gibi elbise giymek tüm dileklerinin gerçek olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe benzer elbise giymek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik elbise görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, işlerin aksamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu gelinlik giymek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine alamet eder.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek zararını tamamen kapatacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir