AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğe benzer elbise giymek

Kahve falında gelinliğe benzer elbise giymek

Kahve falında gelinliğe benzer elbise giymek güvensizlik duymaya, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe benzer elbise giymek gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında gelinliğe benzer elbise giymek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye benzer birini görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında deveye benzer hayvan görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet eder.

Kahve falında yılana benzer balık görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kendine benzer birini görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalet eder.

Kahve falında insana benzer hayvan görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında şeytana benzer bişey görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında insana benzer yaratık görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir