Kahve falında gelinlik elbise görmek

Kahve falında gelinlik elbise görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik elbise gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseler gösterdiğiniz kadarını ortaya koymanızı bekliyorlar.

Kahve falında gelinlik elbise görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik gibi beyaz elbise giymek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğe benzer elbise giymek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik gibi elbise giymek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında fotografta gelinlik görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin gelinlik görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında evlenmek ve gelinlik giymek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top