AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren kazası atlatmak

Kahve falında tren kazası atlatmak

Kahve falında tren kazası atlatmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, onlarla arasının açılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ismini herkese duyuracağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tren kazası atlatmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Kahve falında tren kazası atlatmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hastalıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında tren kazasından kurtulmak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında tren kazasında ölmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tren kazası görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba kazası atlatmak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kazası atlatmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında uçak kazası atlatmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın araba kazası yaptığını görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, değer göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir