AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin araba kazası yaptığını görmek

Kahve falında birinin araba kazası yaptığını görmek

Kahve falında birinin araba kazası yaptığını görmek idealist davranacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, ana baba duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin araba kazası yaptığını gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Kahve falında başkasının araba kazası yaptığını görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında araba kazası olduğunu görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında araba kazası geçirdiğini görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında araba kazasına şahit olmak mutlu olunacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba kazası ve kan görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında eşinin araba kazası yaptığını görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla trafik kazası yapmak falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına inanılır.

Kahve falında araba kazasında yaralanmak doğru işler yapacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir