AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazası atlatmak

Kahve falında trafik kazası atlatmak

Kahve falında trafik kazası atlatmak iş sahibi olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, el açmayacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası atlatmak gördüyseniz:

  • Bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında trafik kazası atlatmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine işarettir.

Kahve falında babasının trafik kazasında öldüğünü görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında trafik kazasında yaralanmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında trafik kazasında görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının trafik kazasını görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında trafik kazasında ölmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyifli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir