AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon beğenmek

Kahve falında pantolon beğenmek

Kahve falında pantolon beğenmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında pantolon beğenmek gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Kahve falında pantolon beğenmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beğendiğin adamı görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında terlik beğenmek üzüntülerinden kurtulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Kahve falında beğendiğin kadını görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında yüzük beğenmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kafasını toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeği beğenmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise beğenmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk beğenmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir