AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğini tekrar giymek

Kahve falında gelinliğini tekrar giymek

Kahve falında gelinliğini tekrar giymek şansın yüzüne güleceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğini tekrar giymek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek minik sorunlara da aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Kahve falında gelinliğini tekrar giymek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında tekrardan gelinlik giymek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında evliyken tekrar gelinlik giymek canının sağ olacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında tekrar gelinlik giymek sözleri tutulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinliği tekrar giymek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tekrar gelinlik giydiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik alıp giymek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters gelinlik giymek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir