AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliği tekrar giymek

Kahve falında gelinliği tekrar giymek

Kahve falında gelinliği tekrar giymek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, umutların biteceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliği tekrar giymek gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Kahve falında tekrar gelinlik giymek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına alamet eder.

Kahve falında evliyken tekrar gelinlik giymek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekrar gelinlik giydiğini görmek büyük bir mala sahip olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gelinliği tekrar giymek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekrardan gelinlik giymek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kimseyle konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında gelinliğini tekrar giymek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, işlerin kara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu gelinlik giymek yıpranacağına, strese gireceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giydgni görmek sıkıntılarından arınacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir