AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken tekrar gelinlik giymek

Kahve falında evliyken tekrar gelinlik giymek

Kahve falında evliyken tekrar gelinlik giymek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, iyi geçineceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyken tekrar gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Kahve falında evliyken tekrar gelinlik giymek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalet eder.

Kahve falında gelinliği tekrar giymek iç dünyasında rahata kavuşacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğini tekrar giymek geçiminin zor hale geleceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında tekrardan gelinlik giymek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekrar gelinlik giymek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına alamet eder.

Kahve falında tekrar gelinlik giydiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir