AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giydgni görmek

Kahve falında gelinlik giydgni görmek

Kahve falında gelinlik giydgni görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giydgni gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten değişikliklere rağmen, siz kendi yolunuzda aynı şekilde ilerlemeye devam edin.

Kahve falında ölü birinin gelinlik giydiğini görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil gelinlik giymek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında yarım gelinlik giymek afiyette ve keyifte olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında bembeyaz gelinlik giydiğini görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bembeyaz gelinlik giymek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, işlerinde yenilikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye gelinlik giydirmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı gelinlik giymek dargınların ve kırgınların barışacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir