AnaSayfa / Genel / Kahve falında giyilmiş gelinlik görmek

Kahve falında giyilmiş gelinlik görmek

Kahve falında giyilmiş gelinlik görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında giyilmiş gelinlik gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilir, ziyaret edebilir, tavsiyelerde bulunabilir veya destek olabilirsiniz.

Kahve falında evli bir kadını gelinlikle görmek kendisini ailesine vereceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birini gelinlik giymiş olarak görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin kaybolduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekrar gelinlik giydiğini görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, adının her yerde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını gelinlik görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında akrabasının gelinlik giydiğini görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir