AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı gelinlikle görmek

Kahve falında bir insanı gelinlikle görmek

Kahve falında bir insanı gelinlikle görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanı gelinlikle gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Kahve falında ölmüş insanı gelinlikle görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli insanın gelinlik giydiğini görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Kahve falında evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulur.

Kahve falında bir insanı gelinlikle görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanı gelinlikle görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanı gelinlikle görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikli insan görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikli insanlar görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, kısmetlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir