AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinle öpüşmek

Kahve falında gelinle öpüşmek

Kahve falında gelinle öpüşmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinle öpüşmek gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında beyaz gelinlikli gelin görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin odası hazırlamak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinini görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gelinle ağlamak kendisi ile gururlanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında gelin kaçırmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmek gelin görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında geline takı takmak kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin olmaya hazırlanmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir