AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin olmaya hazırlanmak

Kahve falında gelin olmaya hazırlanmak

Kahve falında gelin olmaya hazırlanmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin olmaya hazırlanmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gelin olmaya hazırlanmak işlerin büyük başarılar getireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyata hazırlandığını görmek maddi sorunlarının artacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yolculuğa hazırlanmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağa binmek için hazırlanmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında yurtdışına gitmeye hazırlanmak sonucun kendisi için çok iyi olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında camiye gitmek için hazırlanmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüme hazırlanmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılmaya hazırlanmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir