AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinini görmek

Kahve falında gelinini görmek

Kahve falında gelinini görmek sevinçli haberlere, sakin giden yaşamının sarsılacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, hayırlı bir evlat olacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, bolluğa kavuşacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinini gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Kahve falında gelin olacağını görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınının gelin olduğunu görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geline para takmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah saçlı gelin görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında gelin ve para görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında altın takılı gelin görmek yeni bir işe gireceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulur.

Kahve falında tesettürlü gelin görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir