AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin olacağını görmek

Kahve falında gelin olacağını görmek

Kahve falında gelin olacağını görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, doğru adımlar atacağına, muradına ereceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin olacağını gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında uzun boylu gelin görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında gelin başı yaptırmak onurlu bir hayat süreceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında gelini hamile görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ve güvey görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin gelin olduğunu görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına tabir olunur.

Kahve falında gelini tebrik etmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok gelin ve damat görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir