Kahve falında kıllı gelin görmek

Kahve falında kıllı gelin görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Kahve falında kıllı gelin gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Kahve falında kıllı gelin görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılan gelin görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kel gelin görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında gelin dövmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablanın gelin olduğunu görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına inanılır.

Kahve falında gelinin ata bindiğini görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında evde gelin görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında gelin başı yaptığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top