AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin saçı yapıldığını görmek

Kahve falında gelin saçı yapıldığını görmek

Kahve falında gelin saçı yapıldığını görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin saçı yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında gelin saçı yapıldığını görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında saçın yapıldığını görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya inanılır.

Kahve falında saçını yapılı görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı yapılmış görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, içine fesat düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının yapıldığını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Kahve falında saçının yapıldığını görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı yapılı görmek sevindirici şeyler duymaya, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine delalettir.

Kahve falında saç yapıldığını görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir