AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kapılı ev görmek

Kahve falında açık kapılı ev görmek

Kahve falında açık kapılı ev görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, onurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında açık kapılı ev gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almalısınız.

Kahve falında ev kapısı açık görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında açık kapılı ev görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık ev kapısı görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında ev kapısının açık olduğunu görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında kapısı açık ev görmek daima secde ve şükür edeceğine, ticarette öne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz açık kapı görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Kahve falında açık kapıdan çıkmak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir