AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ve kalabalık görmek

Kahve falında gelin ve kalabalık görmek

Kahve falında gelin ve kalabalık görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında gelin ve kalabalık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Kahve falında gelin ve kalabalık görmek iflasın eşiğine geleceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık evde görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mahşer gibi kalabalık görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet eder.

Kahve falında ev içinde kalabalık görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık havuza girmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında hanede kalabalık görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, küs arkadaşların barışacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalıkta görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa yemek ikram etmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, yaşanan yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir