Kahve falında kendini gelin olmuş görmek

Kahve falında kendini gelin olmuş görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini gelin olmuş gördüyseniz:

  • Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında gelin olan birini görmek fırsatların elden kaçırılacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Kahve falında gelin olup ata binmek ileride saygın bir kimse olacağına, bir fitne çıkarmaya delalet etmektedir.

Kahve falında gelin adayını görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geline sarılmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni evlenmiş gelin görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı gelin kuşağı görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında akrabanın gelin olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir