AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin annesini görmek

Kahve falında gelinin annesini görmek

Kahve falında gelinin annesini görmek kötü gidişe dur denileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinin annesini gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında gelinin annesini görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi gelin görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin gelin olduğunu görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini gelin görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelini dövmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında siyah saçlı gelin görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin pastası yemek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geline altın kolye takmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir