AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin gelin olduğunu görmek

Kahve falında annemin gelin olduğunu görmek

Kahve falında annemin gelin olduğunu görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında annemin gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Kahve falında gelinin annesini görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına inanılır.

Kahve falında annemin gelin olduğunu görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi gelin görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işaret eder.

Kahve falında annesini gelin görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah gelin ayakkabısı görmek gülen yüzünün solacağına, evindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında telli duvaklı gelin görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, malının artmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında başına gelin tacı takmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında toplu gelin ve damat görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir