AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini gelin görmek

Kahve falında annesini gelin görmek

Kahve falında annesini gelin görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini gelin gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Kahve falında annesini gelin görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında annemin gelin olduğunu görmek huzurunun eski haline döneceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin annesini görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yol alacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi gelin görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine delalet eder.

Kahve falında gelini kaçırmak büyük adımlar atacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında gelinle dans etmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında hamile bir gelin görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında gelin gitmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir