AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelini kucaklamak

Kahve falında gelini kucaklamak

Kahve falında gelini kucaklamak çevresinin kalabalıklaşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yeni işlere girişileceğine, şansının kendinden yana olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, anne babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında gelini kucaklamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler deneme isteği, alışkın olduklarınızı veya güvendiğiniz kişileri kaybetmenize neden olabilir.

Kahve falında gelini kucaklamak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin kucaklamak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında koyunu kucaklamak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk kucaklamak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu kucaklamak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğenini kucaklamak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, işlerinin daha da iyi olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını kucaklamak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında küçük bebek kucaklamak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir