AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenini kucaklamak

Kahve falında yeğenini kucaklamak

Kahve falında yeğenini kucaklamak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeğenini kucaklamak gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Kahve falında yeğenini kucaklamak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalet eder.

Kahve falında yeğeni olduğunu görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeğenimin evlendiğini görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abla ve yeğen görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yeğenine sarılmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeğen öldüğünü görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeğeni kaybetmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğenini öpmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir