AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bebek kucaklamak

Kahve falında küçük bebek kucaklamak

Kahve falında küçük bebek kucaklamak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bebek kucaklamak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri içine çekilebilir veya rekabet arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında küçük bebek kucaklamak işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, ruhsal korkularından da arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kucakladığını görmek sağlık sorunun kalmayacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek bebek kucaklamak ekmeksiz ve parasız kalacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ikiz bebek kucaklamak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, verilen kararların geri çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kucaklamak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kucaklamak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğini kucaklamak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir