AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kucaklamak

Kahve falında tavuk kucaklamak

Kahve falında tavuk kucaklamak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, herkesin takdirini toplayacağına, malının artmasına, bereketlenmesine delalettir.

Kahve falında tavuk kucaklamak gördüyseniz:

  • Deneylere önem verin.

Kahve falında tavuk kucaklamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hayvan kucaklamak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kimseyle konuşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşini kucaklamak daha şık mekanlarda eğleneceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi kucaklamak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kucaklamak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bebeğini kucaklamak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili kucaklamak başarısının önündeki engellerin kalkacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine alamet eder.

Kahve falında kuzu kucaklamak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir