AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelini kaçırmak

Kahve falında gelini kaçırmak

Kahve falında gelini kaçırmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işaret eder.

Kahve falında gelini kaçırmak gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Kahve falında gelini kaçırmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında gelin kaçırmak engellerden kurtulacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin kaçtığını görmek büyük üzüntüler olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulur.

Kahve falında kaçan gelin görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, inancının zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinimi hamile görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ablanın gelin olduğunu görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında gelin saçı yaptığını görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir